TIRAMISU (Joris De Schrijver) Benodigdheden : 1 pak boudoirs (of lange vingers genaamd) 1/4 kg mascarpone - kaas 4 eieren 4 eetlepels suiker (is ongeveer een 50gram) koffie, nesquick of cacao Werkwijze : - sterke koffie in bord gieten waarbij 4 eetlepels (of naar eigen keuze) cognac of amaretto of whisky wordt toegevoegd. - eiwit apart stijf kloppen. - suiker en eierdooiers kloppen tot een luchtige massa, hierbij kaas omroeren, nadien eiwit voorzichtig onder spatelen. - neem een vorm waarin je de tiramisu wilt maken. - dop de boudoirs eventjes in het bord met koffie, niet teveel zodat ze nog stevig blijven. maak hiermee een laag vol. - giet hierover de gemaakte cr=E8me (voor de helft). - herhaal weer de procedure met de boudoirs (maak een tweede laag bovenop). - hierover de rest van de cr=E8me. - werk af met nesquick of cacao strooi met een zeef.